GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A K7-24 egy olyan márka, amely egyedülálló koncepcióval közelíti meg az ideális testsúly elérését és fenntartását. Értékrendszerünk központját az egészség képviseli. Küldetésünk, ohggy felhasználóink hosszú, aktív és egészséges életet élhessenek.

Igen, hiszen a K7-24 összetevői férfiak esetében is ugyanúgy segítenek az anyagcsere támogatásában és a testsúly kontrollban, valamint a normál vércukorszint fenntartásásban.

A K7-24 MORNING tablettát reggeli közben, vagy az után javasolt bevenni. Nem javasolt bevenni éhgyomorra. Koffieintartalma miatt kávé, vagy egyéb magas koffeintartalmú italok fogyasztása kerülendő. A napi dózisa 2 tablettából áll, mely igény szerint csökkenthető abban az esetben, ha a felhasználó kevésbé tolerálja a koffein hatását.

A K7-24 NOON kapszulát ebéd előtt fél-egy órával javasolt bevenni, az optimális felszívódás érdekében. A napi adagja 2 kapszulát jelent.

A K7-24 AFTERNOON italport délután 4 óra körül javasolt elfogyasztani egy pohár vízben feloldva.

A K7-24 AFTERNOON italpor frissítő gyömbéres és citrusos ízű. Az ízét főleg az egyik aktív összetevője, maga a gyömbér kivonat adja, így más ízben nem kapható.

A K7-24 MORNING tabletta fogyasztása várandósság esetén, illetve szoptató anyák számára nem ajánlott.

A zsígeri, vagy másnéven viszcerális zsírszövetről abban az esetben beszélünk, amikor a zsír a szervek körül (pl. vékony és vastagbél, vagy szív) halmozódik fel. Normális élettani esetben a zsíraktárat a bőr alatti (szubkután zsírszövet) képviseli. A zsigeri zsír magasabb kockázatot jelent a szív- és érrendszert érintő betegségek, valamint metabloikus szindróma kialakulása szempontjából.

Alapjában véve két féle zsírszövetet különböztetünk meg. A fehér zsírszövet főként energiaraktáként szolgál és szinte kizárólag ez a szövettípus alkotja a felnőtt emberek zsírszövetét. A barna zsírszövet az energiaraktározás mellett hőtermelésre is képes, a benne található mitokondiumok révén. A fehér zsírszövetben környezeti hatásokra (mint például hideg, vagy bizonyos bioaktív tápanyagok) kialalulhatnak barna zsírszövetre jellemző tulajdonságú sejtcsoportok, ezt nevezhetjük átmeneti, vagy ‘bézs’ zsírszövetnek.

A K7-24 Starter KIT összetevői rövidtávon és hosszútávon is fejtenek ki hatást. A rövidtávú hatás kialakulása napokban, míg a hosszútávú hatás kialakulása hetekben mérhető, így az eredményesség tekintetében 30 napos kúra ajánlott. Összefüggő kúra legtöbb 90 napig ajánlott, majd minimum egy hét pihenőt követően érdemes azt folytatni.

A K7-24 Starter KIT a napi anyagcsere ritmusához igazodik, így a leghatékonyabban az összes komponens alkalmazása esetén lehet a hatás. Természetesen az egyéni igényeknek megfelelően a termékek külön-külön is fogyaszthatóak.

A K7-24 MORNING tabletták koffeint tartalmaznak, ennek okán az egyidejű koffeintartalmú ital fogyasztása nem javasolt. A nap további részében a kávézási szokásokkal nem interferál a termék, a tapasztalatok alapján.

A K7-24 Starter KIT online és néhány kiemelt patikában kapható.

IGEN, a termékeket Európában bármely ország területére kiszállítjuk.

A K7-24 Starter KIT a napi anyagcsere ritmusához igazodik, így a leghatékonyabb az összes komponens meghatározott sorrendben történő alkalmazása eseté lehet a hatás. Természetesen az egyéni igényeknek megfelelően a termékek külön-kölün is fogyaszthatóak, a meghatározott napszaktól eltérően. Érdemes figyelembe venni, hogy a K7-24 Morning tabletta koffeint tartalmaz, mely késő napszakban fogyasztva zavarhatja a pihentető alvást.

A K7-24 Starter KIT a napi anyagcsere ritmusához igazodik, így a leghatékonyabb az összes komponens meghatározott sorrendben történő alkalmazása eseté lehet a hatás. Természetesen az egyéni igényeknek megfelelően a termékek külön-kölün is fogyaszthatóak, a meghatározott napszaktól eltérően. Érdemes figyelembe venni, hogy a K7-24 MORNING tabletta koffeint tartalmaz, mely késő napszakban fogyasztva zavarhatja a pihentető alvást.

A K7-24 Starter KIT kúra mellé javasolt minden nap, minimum 24 perc fizikai aktivitást végezni. Ez egyéni fizikai állpothoz mérten lehet enyhén vagy közepesen megterhelő mozgás. Mozgásszervi panaszok kapcsán a fizikai terhelhetőségről a kezelőorvosától érdemes tanácsot kérni. Általában a térd vagy csípőízületi fájdalom esetén nem ajánlott a fájdalomhatáron túl terhelni az ízületet. Kényelmes séta vagy úszás ideális mozgásforma lehet.

Folytassa a kúrát a ajánlásnak megfelelően. Ne vegyen be kétszer annyit a következő napon. Ha elfejetette bevenni reggel a K7-24 MORNING tablettát és azt a nap hátrlévő részében pótolni szeretné, vegye figyelembe annak koffeintartalmát, mely késői napszakban fogyasztva zavarhatja a pihentető alvást. Ha elfelejtette bevenni ebéd előtt fél órával a K7-24 NOON kapszulát és azt pótolni szeretné, vegye figyelembe, hogy a kapszaicin okozta lehetséges kellemetlenséget* fokozza, he nem éhgyomorra veszi be.